♥ ♥ Tabung Vacation ♥ ♥

Wednesday, August 09, 2017

Welcome back untuk kali yang ke.....

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ 
"Dengan menyebut nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang” 
 Assalamualaikum, Hiii.. ^_^

Lamanya jejari tak berapa nak manis tak bercinta dengan dunia maya.. Rasanya ni mungkin entry yang ketiga, keempat dalam tahun 2017. 

2.0.1.7 tahun yang teramat mencabar... banyak sebenarnya yang nak dikongsikan. Tapi masa belum berkesempatan. Nak kata tak cukup masa tu tak jugak, tapi banyak benda dan perkara yang tak diduga terjadi sampai menyebabkan Nadia pun tak kuat nak hadapi ujian-ujian mendatang.

Nadia mohon kengkawan maya doakan Nadia.. In sha Allah dalam masa terdekat ni.. Nadia akan sentiasa update yang terkini dan entry2 yang masih pending nak share. 

Terima kasih buat yang sudi baca entry yang tak cukup panjang dan luangkan masa walaupun sekejap.. 

Hanya Insan biasa yang Lemah..!! Love u olls.. (^_*)

**********************************************
LoveSomebodyHambaAllah 

©©DyaNadiaReza©©

Post a Comment